Berangan

Assalamualaikum (:

Dah banyak kita google cari pelamin.
Satu pun tak berkenan dihati.
Kita kan cerewet. 
Nak yang perfect jea.
Yang lawa jea.
Mengada.

Tup! tup!
Kita pilih yang ni.
Simple.
Okey. Done.


Pastu kita google lagi cari baju plak.
Semua nya kita komen.
Sana kecik. Sini besar.
Penat tangan tau Aini.
Last last kita jumpa yang ni.
Comel. Kita suka.
Okey tak sabar nak kawin.


Lagi lagi kita google cari kek.
Ha! yang ni kita suka.
Kek kereta.
Hahahahaha.
Pakai kek kereta nanti kawin. Kelakar giler.
Nanti mesti kena ketawa dengan rakan rakan.
Abaikan.
Kita yang kawin bukan diorang. :p


Pastu bermimpi nak kawen kat sini.
Mengada.
Tapi jauhhhh.
Kat brunei sanaaa.
Cantiknya bila semua kerana Allah.


Abah kita nak kawin macam ni tau.
Nanti tolong carikan.
Perfect (:
Kita suka.
SubhanaaAllah.

2 comments:

sheilamus said...

wewittt

ainy muslim said...

haha..mengada sheila. malu la saya :p

Post a Comment